COBRA INC

Instruktør

Simon Grouleff Bødker‏‏‎ ‎

Niveau

Elite

Alder

13-17

Sal

Lille Sal

Dag

Mandag

Tidspunkt

19:35-20:35

Stilarter

Hip Hop

*NYT* ELITE HIP HOP KONKURRENCEHOLD

OBS! Hvis du samtidig går på et af vores andre konkurrencehold, så er der 50% rabat på dette hold!

Cobra Inc. er vores allerførste junior elitehold i Hip Hop. Holdet er for dig der har en vis erfaring indenfor dans, og som har lyst til at udvikle dig personligt som danser, men også som en del af en dansegruppe. Undervisningen vil bestå af groove træning, undervisning af koreografi i forskellige genrer (break, waacking, oldschool, funk, house, fusion) performance og indlæring af holdets konkurrence koreografi.

Såååå… Drømmer du om at danse på virkelig højt plan sammen med andre dansere, der er ligeså dedikerede som dig? Har du lyst til at være en del af vores dansefamilie og stærke fællesskab på tværs af hold og alder? Har du lyst til at få en masse gode oplevelser, som du aldrig vil glemme? Så tilmeld dig audition – vi glæder os til at se dig!

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

 • Kaufmann Cup
 • UDO
 • HHI

Derudover opviser holdet til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans – og særligt elitehold. Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS Tjek desuden vores kalender med alle vigtige datoer lige HER. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. OBS! Deltagelse i træningslejre er obligatorisk og en forudsætning for at gå på holdet. Tjek derfor datoer herunder INDEN du tilmelder dig. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 uundværlig holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til konkurrencetøj, konkurrencegebyrer mm. Holdlederen hjælper med at samle holdet inden de skal på scenen til konkurrencerne. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

 • Konkurrence tøj og sko: 1200,-
 • 2 x træningslejr:
  – Nr. 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 700,- Dato: 11-12/11 – 2023
  – Nr. 2: 5 timer uden forplejning = 350,- Dato: 12/1 – 2024
 • Konkurrence-Hygge  Alle konkurrencehold samles til teambuilding, opvisning mm.: 125,- Dato: 3/12-2023
  (Begge træningslejre + Konkurrence-Hygge er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 110,- pr. gang

 

Instruktører

Simon Grouleff Bødker

Simon Grouleff Bødker

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.