Spring til indhold

Tik Tok Dance

8-13 år
Tirsdag, 16:35-17:20
Begynder / Let øvet
Instruktør: Mathilde Dohn
Sal: Store Sal
Pris: 2.400 for hel sæson

Tilmelding åbner d. 13. juni

Kan du slet ikke stå stille, når musikken spiller? Så vil du helt sikkert elske TikTok. På dette hold undervises i de populære moves fra TikTok – men vi laver selvfølgelig også vores helt egne seje TikToks. Skal du være med til at starte en ny bølge af populære danse på TikTok? Så tag dine veninder under armen og glæd jer til en masse sjove timer i selskab med vores dygtige og søde instruktør Mathilde, som har masser af erfaring med både Hip Hop og disco i bagagen. Hun er også meget aktiv på TikTok, måske kender I hende allerede som ”@mathildedohn”?

Vi slutter timen af med at filme dem, der gerne vil være med – og så poster vi på danseskolens TikTok og evt. andre sociale medier. Dette skal I forældre derfor være indforstået med, når I tilmelder jeres børn.

Holdet optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow. Og så vil I få flere muligheder for at opvise i Randers City sammen med alle de andre hold på danseskolen.

Dag

Tidspunkt

Stilarter

Instruktør

Niveau

Alder

Sal

Instruktør: Mathilde Dohn

Jeg går meget op i, at der er god energi og godt humør i min undervisning samt seriøsitet og et godt sammenhold. Det vigtigste er, at man føler sig tryg på holdet, så man kan slå sig løs, og give den gas. Jeg møder altid op med et smil og godt humør, klar til at undervise i både Hip Hop, Showdance og Tik Tok Dance.

Mathilde Dohn, konkurrencedanser med 10 års erfaring indenfor Hip Hop og Showdance
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.