Spring til indhold

Teknik for elitedansere

13-17 år, 9-12 år
Onsdag , 16:00-17:00
Elite
Tine Andersen‏‏‎ ‎
Store Sal

[instructors]


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/ahmdance.dk/public_html/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(504) : eval()'d code on line 11

Instructors:

Elite TEKNIK træning

Dette er vores ugentlige tekniktræning for vores to showdance elitehold: ENERGY & INFINITY.

På dette hold trænes alle dansere i generelle tekniske færdigheder. Vores erfarne instruktør Tine vil udfordre eleverne gennem hele året så deres tekniske niveau løftes uanset hvor man befinder sig.

Der vil desuden blive arbejdet med den mere aktuelle teknik relateret til de enkelte holds konkurrencedanse. Herudover arbejder vi i dybden med både smidighed og styrke.

OBS! Man kan ikke tilmelde sig dette hold separat. Træningen er inkluderet i prisen på hhv. ENERGY & INFINITY.

Alder

13-17 år, 9-12 år

Dag

Onsdag

Tidspunkt

16:00-17:00

Stilarter

Teknik for elitedansere

Instruktør

Niveau

Elite

Sal

Store Sal

Mød din instruktør:

Tine

Når kroppen bevæger sig i takt med musikken, er der ikke andet end lige netop det, der eksisterer og det er den oplevelse, jeg gerne vil give mine elever med fra min undervisning. I min undervisning er det vigtigt for mig, at alle føler sig set og at alle føler de kan følge med. Jeg ønsker at se mine elever vokse, dansemæssigt og personligt.

Tine Andersen, har undervist i dans siden hun var 13 år og mange års erfaring med jazz, showdance og sportsdans/ballroom

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.