Spring til indhold

Contemporary

11-20 år
Torsdag , 17:55-18:55
Alle Niveauer
Marie Ahm‏‏‎ ‎, Jessica Scorpio‏‏‎ ‎
Store Sal

 

For dette hold skal der også påregnes en mindre udgift til opvisningstøj.

Vi har virkelig glædet os til at tilbyde det meget efterspurgte Contemporary hold her på danseskolen! Contemporary udspringer af moderne dans og det er en yderst populær danseform netop nu. Den har sine rødder i balletten og showdance. Det er en meget stærk, udtryksfuld og smuk danseform. Udover selve koreografierne inkluderer undervisningen også intenst arbejde med smidighed, præcision, gulvarbejde, spring og drejninger.

Vi anbefaler varmt dette hold til alle, der ønsker at dygtiggøre sig indenfor dansen – uanset om du danser hip hop, showdance, disco eller noget helt andet. Du vil udvikle dig teknisk og i din performance.

Vi har ”teamet up” med selveste Jessica Scorpio, som står for alle koreografier på dette hold. Selve undervisningen foregår med Marie, da Jessica jo desværre ikke er bosiddende i Danmark. I skal virkelig glæde jer til dette hold – hendes stil er SÅ fantastisk, og vi glæder os til at give jer alt det bedste, som hun har at byde på videre til jer! Vi garanterer TOPKLASSE undervisning. Vi mødte hinanden i efteråret 2021, hvor hun turnerede i Danmark med musicalen ”The Bodyguard”. Jessica kom forbi vores danseskole, og vi har holdt kontakten lige siden. Så snart hun kigger forbi Danmark, så får vi helt sikkert besøg af hende igen.

Vi vil i efteråret øve på en lidt længere koreografi, som vi vil vise til årets julebal. I foråret læres der en ny koreografi, som vi viser til afslutningsshow. Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers.

Anbefaling til tøj, sko og hår: Almindeligt træningstøj. Strømper er fint, ellers anbefaler vi et par ”footies” som kan købes bl.a. på amazon. Spørg gerne din træner.

Lidt mere info om Jessica Scorpio:

Jessica er født i Italien i 1998 og voksede op i Venafro. Hun startede med at danse da hun var 5 år, og har danset lige siden! Hun afsluttede som 17-årig RAD (Royal Academy of Dance) og ISTD (Imperial Society of Dance) i London. Jessica har vundet flere stipendier og studeret i USA (Boston og New York). Hun har arbejdet som professionel danser siden hun var 17 år, og har været med i flere musicals, TV-shows og musikvideoer. Hun er også medvirkende som danser i den kommende Disneyfilm “Fortryllet 2”. Ligesom hun var danser i musicalen “The Bodyguard” både i Tyskland og Danmark. Lige nu arbejder hun som danser på forskellige store produktioner i USA bl.a.: ”American Song Contest” i LA. Og altså også som ekstern underviser her hos Ahm Dance Studio – vi er SÅ beærede over, at hun har valgt at sige ja til dette samarbejde!

Dag

Torsdag

Tidspunkt

17:55-18:55

Stilarter

Contemporary

Instruktør

,

Niveau

Alle Niveauer

Alder

11-20 år

Sal

Store Sal

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.