Sukkerchok

Dag

Torsdag

Tidspunkt

16:00-17:00

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Marie Ahm‏‏‎ ‎, Molly Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Lille Sal

Alder

6-8

KONKURRENCEHOLD

Sukkerchok er et oplagt hold for dig, der drømmer om at gå til showdance! Vi vil have fokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi skal lære at udtrykke gennem dans og performance. Temaet understøttes ligeledes af musikken, kostumer og styling. Men der vil selvfølgelig også være plads til masser af skæg og ballade. Instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup
  • DM i Showdance

Holdet optræder desuden til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Et godt samarbejde mellem jer og instruktørerne er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og træningslejre. Deltagelse i træningslejre er obligatorisk og en forudsætning for at gå på holdet! Tjek derfor datoer herunder INDEN du tilmelder dig. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. Det forventes, at danseren deltager til konkurrencer – hver gang.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 uundværlig holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Holdlederen hjælper med at samle holdet inden de skal på scenen til konkurrencerne. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

 

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

  • Kostume og evt. rekvisitter: 800,-
  • 2x ekstratræning på 2 timer: 125,-
    De ligger d. 27/10 – 2023 & d. 5/1 – 2024
  • Konkurrence-Hygge  Alle konkurrencehold samles til teambuilding, opvisning mm.: 125,- Dato: 3/12-2023
    (Begge ekstratræninger + Konkurrence-Hygge er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 110,- pr. gang

“Vores datter på 7 år elsker at danse hos Marie i Ahm Dance Studio. Marie er fantastisk nærværende, smilende og anerkendende og hun giver børnene en masse tro på sig selv og booster deres selvværd. Som forældre er det virkelig dejligt at opleve” – Miriam, mor til Olivia fra Sukkerchok

Instruktører

Molly Ahm

Molly Ahm

Instruktør
Læs mere
Marie Ahm

Marie Ahm

Indehaver og Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.