Step Up Advanced Mix

Alder

9-17 år

Dag

Onsdag

Tidspunkt

16:00-17:00

Stilarter

Contemporary, Hip Hop, Jazz, Showdance

Niveau

Elite

Sal

Sal 1 – Arena Randers

Instruktør

Signe Voldby

Pris for hel sæson kr. 3.395,00

Modtag en mail hvis der bliver en ledig plads

(Bemærk! Undervisningen foregår i “Sal 1”, Arena Randers!)

Velkommen til “Step Up Advanced” – det ultimative trin for vores elitedansere på: Energy, Beyond & infinity! Dette hold er skræddersyet til de ambitiøse og passionerede dansere, der søger en udfordrende og inspirerende træning. På “Step Up Advanced” får danserne mulighed for at dykke ned i en bred vifte af dansestilarter, herunder jazz, contemporary, showdance og hip hop. Vores erfarne instruktør Signe vil guide dig gennem intensive træninger, hvor fokus ligger på teknik, udtryk og scene presence.

Vi elsker at give vores dansere en udfordrende og alsidig træning, og på dette hold vil du lære mange forskellige koreografier, tricks og nye trin. Uanset om du drømmer om at stå på scenen som professionel danser, nå helt til tops i konkurrencerne eller bare ønsker at forbedre dine dansefærdigheder, så vil “Step Up Advanced” være det perfekte miljø for dig til at udforske dit potentiale.

OBS! Dette hold er KUN for vores egne dansere, der allerede har en solid baggrund inden for dans og ønsker at tage deres færdigheder til næste niveau. Med en dedikeret indsats og stort engagement vil du opleve en utrolig udvikling i løbet af sæsonen. Obs! Der er mødepligt på dette hold.

Tøv ikke med at tage det næste skridt i din danserejse – tilmeld dig “Step Up Advanced”! 

Vi optræder selvfølgelig til danseskolens julebal og det store afslutningsshow i Arena Randers.
OBS! I skal påregne en ekstra udgift til opvisningstøj på max 300,-

Signe Voldby

Signe Voldby

Instruktør
Læs mere