Spring til indhold

Sjov og Ballade – Tirsdag

3-5 år
Tirsdag , 16:00-16:30
Begynder / Let øvet
Ida Haulrik Friis, Luna Søby‏‏‎ ‎, Mathilde Dohn‏‏‎ ‎
Lille Sal

En time med masser af dans og energi til de mindste! Formålet er at introducere børnene til dans gennem leg og højt humør. De vil i løbet af sæsonen lære små lette dansekoreografier og danselege til de bedste børnehits gennem tiderne, MGP og Ramasjang! Både instruktør og assistenttræner danser og leger sammen med eleverne gennem hele timen. I vil møde to engagerede, humørfyldte og meget pædagogiske instruktører, som børnene vil elske.

Det vigtigste for os er, at barnet får en god oplevelse med dansen og føler sig trygge ved at være inde i dansesalen. Nogle børn har behov for at forældrene er med inde i salen i længere tid end andre. Som udgangspunkt er forældrene kun med inde i salen de første par gange, herefter er det meningen I skal vente udenfor salen. Men det er vigtigt, at det foregår i barnets tempo, og I kender selv bedst jeres børn, så vi har fuld tillid til, at I ved hvad der er bedst for netop jeres barn. Det er vores erfaring, at børnene vokser med opgaven og vi får en masse glade børn fulde af selvtillid, når de har fundet ud af, at det er et trygt sted at være uden mor og far. Til sidst i lektionen vil I altid blive inviteret ind, og så giver børnene en lille opvisning med en af deres danse.

Børnenes danse vil blive sat sammen til et show, som vi kan vise til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Det bliver super hyggeligt og mega sjovt!

 

Alder

3-5 år

Dag

Tirsdag

Instruktør

, ,

Tidspunkt

16:00-16:30

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Lille Sal

Stilarter

Børnedans

Mød din instruktør:

Mathilde

Jeg går meget op i, at der er god energi og godt humør i min undervisning samt seriøsitet og et godt sammenhold. Det vigtigste er, at man føler sig tryg på holdet, så man kan slå sig løs, og give den gas. Jeg møder altid op med et smil og godt humør, klar til at undervise i både Hip Hop, Showdance og Tik Tok Dance.

Mathilde Dohn, konkurrencedanser med 10 års erfaring indenfor Hip Hop og Showdance

Luna

For mig, er det super vigtigt, at alle har det sjovt, når de er til dans, men også at alle bliver set og hørt af deres danselærer. Jeg går også rigtig meget op i sammenhold. Det er endnu sjovere at være i danselokalet, hvis der grines en masse, og alle føler sig trygge ved hinanden.

Luna Søby, konkurrencedanser, danset siden hun var 7 år indenfor disco og showdance

Ida

Jeg har danset i 7 år. Jeg har mest danset disco og hiphop, men sidste år fik jeg øjnene op for showdance, og er blevet helt vildt med det. Jeg glæder mig rigtigt meget til at danse med alle de glade dansebørn.

– Ida Haulrik Friis

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.