Spring til indhold

Sjov og Ballade – Mandag

3-5 år
Mandag, 16:00-16:30
Begynder / Let øvet
Ida Klein‎‏‏‎ ‎Marie Ahm‏‏‎ ‎
Lille Sal
Pris: 1.700 for hel sæson

En time med masser af dans og energi til de mindste! Formålet er at introducere børnene til dans gennem leg og højt humør. De vil i løbet af sæsonen lære små lette dansekoreografier og danselege til de bedste børnehits gennem tiderne, MGP og Ramasjang! Både instruktør og assistenttræner danser og leger sammen med eleverne gennem hele timen. I vil møde to engagerede, humørfyldte og meget pædagogiske instruktører, som børnene vil elske.

Det vigtigste for os er, at barnet får en god oplevelse med dansen og føler sig trygge ved at være inde i dansesalen. Nogle børn har behov for at forældrene er med inde i salen i længere tid end andre. Som udgangspunkt er forældrene kun med inde i salen de første par gange, herefter er det meningen I skal vente udenfor salen. Men det er vigtigt, at det foregår i barnets tempo, og I kender selv bedst jeres børn, så vi har fuld tillid til, at I ved hvad der er bedst for netop jeres barn. Det er vores erfaring, at børnene vokser med opgaven og vi får en masse glade børn fulde af selvtillid, når de har fundet ud af, at det er et trygt sted at være uden mor og far. Til sidst i lektionen vil I altid blive inviteret ind, og så giver børnene en lille opvisning med en dans, de har lært.

Børnenes danse vil blive sat sammen til et show, som vi kan vise til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Det bliver super hyggeligt og mega sjovt!

“Sjov & Ballade er et rigtig godt hold for de små, fordi det netop er sjov og ballade, der er i fokus – de danser, leger, griner, lærer, laver High fives og hygger sig. Det er en stor fornøjelse at se alle børnene interagere – og leve sig ind i de forskellige danse og lege.

Marie som underviser og Molly som assistent er en rigtig god kombination. De er meget opmærksomme på alle børnene, og de supplerer hinanden godt. Som forælder er man helt tryg ved at efterlade sine børn i dansesalen – og det er tydeligt, at børnene er rigtig glade for dem. De møder børnene i øjenhøjde” – Heidi, mor til Lukas og Emma

Alder

3-5 år

Dag

Mandag

Instruktør

Ida Klein‎‏‏‎ ‎, Marie Ahm‏‏‎ ‎

Tidspunkt

16:00-16:30

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Lille Sal

Stilarter

Børnedans

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.