Spring til indhold

Sjov og Ballade – Mandag

3-5
Mandag , 16:00-16:30
Begynder / Let øvet
Cille Nielsen, Marie Ahm‏‏‎ ‎
Lille Sal
1799,-

 

Obs! Det er stadig uvist, om al undervisning -herunder danseundervisning- fremover skal pålægges moms. Disse priser er derfor uden moms.

En time med masser af dans og energi til de mindste! Formålet er at introducere børnene til dans gennem leg og højt humør. De vil i løbet af sæsonen lære små lette dansekoreografier og danselege til de bedste børnehits gennem tiderne, MGP og Ramasjang! Både instruktør og assistenttræner danser og leger sammen med eleverne gennem hele timen. I vil møde to engagerede, humørfyldte og meget pædagogiske instruktører, som børnene vil elske.

Det vigtigste for os er, at barnet får en god oplevelse med dansen og føler sig trygge ved at være inde i dansesalen. Nogle børn har behov for at forældrene er med inde i salen i længere tid end andre. Som udgangspunkt er forældrene kun med inde i salen de første par gange, herefter er det meningen I skal vente udenfor salen. Men det er vigtigt, at det foregår i barnets tempo, og I kender selv bedst jeres børn, så vi har fuld tillid til, at I ved hvad der er bedst for netop jeres barn. Det er vores erfaring, at børnene vokser med opgaven og vi får en masse glade børn fulde af selvtillid, når de har fundet ud af, at det er et trygt sted at være uden mor og far. Til sidst i lektionen vil I altid blive inviteret ind, og så giver børnene en lille opvisning med en af deres danse.

Børnenes danse vil blive sat sammen til et show, som vi kan vise til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Det bliver super hyggeligt og mega sjovt!

Alder

3-5

Dag

Mandag

Instruktør

,

Tidspunkt

16:00-16:30

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Lille Sal

Stilarter

Børnedans

Holdets instruktør er:

Marie Ahm

INDEHAVER & INSTRUKTØR Dans er mit frirum Mit navn er Marie, og jeg er 20 år og indehaver af “Ahm Dance Studio”. Jeg har selv været aktiv danser, siden jeg var 5 år, og jeg elsker ALT ved den her danseverden! Jeg har mest danset showdance, men også disco, contemporary, Girly Hip Hop og standard/…

Læs mere om Marie
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.