Show Kids Tirsdag

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

17:50-18:40

Stilarter

Contemporary, Showdance

Instruktør

Mathilde Dohn‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Alder

8-13 år

Sal

Lille Sal – Messingvej

Pris for hel sæson kr. 3.195,00
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres, derfor gælder søskenderabat ikke ved valg af helsæson, da der allerede er trukket 10% fra i rabat her.
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

Velkommen til vores showdance/contemporary hold designet specielt til børn, der er nye inden for dansen eller stadig arbejder på at opbygge deres færdigheder på et let øvet niveau. Dette hold er åbent for børn i alderen 9-12 år, uanset erfaring. Vi ønsker at skabe et inkluderende miljø, hvor alle kan føle sig velkomne og støttede i deres danserejse. Det henvender sig både til den helt nye danser – men det anbefales også som supplementshold til dig der danser på Troublemakers, Symphony eller Lil Divas, som bare gerne vil lære endnu mere dans!

Dette hold er UDEN konkurrencer og i stedet skabt med fokus på sjov, kreativitet og læring gennem bevægelse. Vi vil udforske en bred vifte af dansestilarter og teknikker og opbygge et repertoire af spændende trin og koreografier. Vi vil arbejde på at forbedre kropsbevidsthed, holdning, balance og koordination gennem sjove øvelser og lege. Vi vil arbejde på at opbygge selvtillid og udvikle en stærk performance, så børnene kan stråle, når de optræder foran publikum.

Vi stræber efter at skabe en positiv og støttende atmosfære, hvor børnene kan udforske deres passion for dans, opbygge venskaber og skabe uforglemmelige minder. Vores mål er at inspirere og motivere hver enkelt elev til at nå deres fulde potentiale som dansere.

Glæd dig til at vise dine dansetalenter frem til danseskolens julebal og det store afslutningsshow i Arena Randers, hvor vi giver den fuld gas på scenen!

OBS! I skal påregne en ekstra udgift til opvisningstøj på max 300,-
Sæt datoerne i din kalender allerede nu –  du finder dem lige her sammen med feriekalender mm.

 

Mathilde Dohn

Mathilde Dohn

Instruktør
Læs mere