Spring til indhold

MGP Stjerner – Tirsdag

6-8 år
Tirsdag , 16:35-17:20
Begynder / Let øvet
Ida Haulrik Friis, Regitze Rosenkilde‏‏‎ ‎, Luna Søby‏‏‎ ‎
Store Sal

 

Dette er et showdance hold fyldt med høj energi, hvor alle kan være med. Her danser vi de sejeste trin til det bedste MGP-musik og andre populære børnehits, som børnene kender og elsker! Dette er et hold til dig der aldrig har danset før, eller som har en smule danseerfaring.

Eleverne lærer at tælle takter, udvikler sig motorisk og lærer de mest basale dansetrin. Disse bliver sat sammen til en masse små lette koreografier, hvor alle kan være med. Børnene vil gennem sæsonen opleve, at de udvikler sig som dansere og ikke mindst hvordan de udtrykker sig gennem dansen. Selvfølgelig er der også plads til danselege – det vigtigste er, at vi har det super sjovt!

Vores mission er, at alle er fyldte med danseglæde og har haft den fedeste fest efter hver eneste dansetime, og selvfølgelig at hver enkelt danser lærer en masse om dans. Derudover er det sociale og et rigtig godt fællesskab noget af det vigtigste, og noget som vi lægger stor vægt på.

I løbet af sæsonen vil vi sammensætte det, vi har lært til et lille show, som vi skal optræde med til både julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Det er altid super hyggeligt og sjovt at kunne vise sin familie, hvad man har lært. 

“Min datter på 6 år startede ved Ahm Dance Studio her i år. Som helt ny-danser. Hun har aldrig gået til dans før. Kæmpe ros til hele danse skolen. I har skabt rammer hvor tryghed , respekt og værdighed  er nogle af de ord jeg tænker på. Jeg har en datter hvor TRYGHED er et nøgleord. Og det har I virkelig givet hende. Hun har fået et rum hvor hun kan vokse. Hun elsker når hun skal til dans. De bedste og varmeste anbefalinger herfra”

– Annika, mor til Isabella

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

16:35-17:20

Niveau

Begynder / Let øvet

Alder

6-8 år

Instruktør

, ,

Sal

Store Sal

Stilarter

Børnedans, Showdance

Mød din instruktør:

Luna

For mig, er det super vigtigt, at alle har det sjovt, når de er til dans, men også at alle bliver set og hørt af deres danselærer. Jeg går også rigtig meget op i sammenhold. Det er endnu sjovere at være i danselokalet, hvis der grines en masse, og alle føler sig trygge ved hinanden.

Luna Søby, konkurrencedanser, danset siden hun var 7 år indenfor disco og showdance

Ida

Jeg har danset i 7 år. Jeg har mest danset disco og hiphop, men sidste år fik jeg øjnene op for showdance, og er blevet helt vildt med det. Jeg glæder mig rigtigt meget til at danse med alle de glade dansebørn.

– Ida Haulrik Friis

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.