MGP Stjerner – Tirsdag

Tidspunkt

17:05-17:50

Niveau

Begynder / Let øvet

Alder

6-8

Instruktør

Freja Nørgaard Jensen, Victoria Møller

Sal

Lille Sal

Stilarter

Børnedans, Showdance

Dag

Tirsdag

Dette er et showdance hold fyldt med høj energi, hvor alle kan være med. Her danser vi de sejeste trin til det bedste MGP-musik og andre populære børnehits, som børnene kender og elsker! Dette er et hold til dig der aldrig har danset før, eller som har en smule danseerfaring.

Eleverne lærer at tælle takter, udvikler sig motorisk og lærer de mest basale dansetrin. Disse bliver sat sammen til en masse små lette koreografier, hvor alle kan være med. Børnene vil gennem sæsonen opleve, at de udvikler sig som dansere og ikke mindst hvordan de udtrykker sig gennem dansen. Selvfølgelig er der også plads til danselege – det vigtigste er, at vi har det super sjovt!

Vores mission er, at alle er fyldte med danseglæde og har haft den fedeste fest efter hver eneste dansetime, og selvfølgelig at hver enkelt danser lærer en masse om dans. Derudover er det sociale og et rigtig godt fællesskab noget af det vigtigste, og noget som vi lægger stor vægt på.

I løbet af sæsonen vil vi sammensætte det, vi har lært til et lille show, som vi skal optræde med til både julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Det er altid super hyggeligt og sjovt at kunne vise sin familie, hvad man har lært. 

“Min datter på 6 år startede ved Ahm Dance Studio her i år. Som helt ny-danser. Hun har aldrig gået til dans før. Kæmpe ros til hele danse skolen. I har skabt rammer hvor tryghed , respekt og værdighed  er nogle af de ord jeg tænker på. Jeg har en datter hvor TRYGHED er et nøgleord. Og det har I virkelig givet hende. Hun har fået et rum hvor hun kan vokse. Hun elsker når hun skal til dans. De bedste og varmeste anbefalinger herfra”

– Annika, mor til Isabella

Instruktører

Victoria Møller

Victoria Møller

Assistenttræner
Læs mere
Freja Nørgaard Jensen

Freja Nørgaard Jensen

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.