Fyldt hold - tilmeld venteliste

MGP Stjerner – Mandag

Fyldt hold - tilmeld venteliste

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.

6-8 år
Mandag, 16:40-17:25
Begynder / Let øvet
Instruktør: Marie AhmMolly Ahm

Dette er et showdance hold fyldt med høj energi, hvor alle kan være med. Her danser vi de sejeste trin til det bedste MGP-musik og andre populære børnehits, som børnene kender og elsker! Dette er et hold til dig der aldrig har danset før, eller som har en smule danseerfaring.

Eleverne lærer at tælle takter, udvikler sig motorisk og lærer de mest basale dansetrin. Disse bliver sat sammen til en masse små lette koreografier, hvor alle kan være med. Børnene vil gennem sæsonen opleve, at de udvikler sig som dansere og ikke mindst hvordan de udtrykker sig gennem dansen. Selvfølgelig er der også plads til danselege – det vigtigste er, at vi har det super sjovt!

Vores mission er, at alle er fyldte med danseglæde og har haft den fedeste fest efter hver eneste dansetime, og selvfølgelig at hver enkelt danser lærer en masse om dans. Derudover er det sociale og et rigtig godt fællesskab noget af det vigtigste, og noget som vi lægger stor vægt på.

I løbet af sæsonen vil vi sammensætte, det vi har lært til et lille show, som vi skal optræde med til både julebal og afdansningsbal. Det er altid super hyggeligt og sjovt at kunne vise sin familie, hvad man har lært. Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city.

Dag

Tidspunkt

Niveau

Alder

Instruktør

,