Spring til indhold

Little Mix

9-12 år
Torsdag, 16:00-17:00
Begynder / Let øvet
Luna Søby‏‏‎ ‎Mathilde Dohn‏‏‎ ‎
Lille Sal
Pris: 2.900 for hel sæson

SHOWDANCE KONKURRENCEHOLD

Little Mix er et oplagt hold for dig, der drømmer om at gå til showdance! Elsker du glitter og smukke kjoler? Drømmer du om at optræde på en stor scene? Så er Little Mix holdet for dig! Vi vil have hovedfokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi til konkurrencerne skal udtrykke gennem vores dans og performance. Det hele understøttes desuden af musikken, kostumer, styling og evt. rekvisitter.

Eleverne vil lære masser af teknik, arbejde på smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt – som jo er det allervigtigste! På dette hold lærer eleverne også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling og hvordan vi optræder foran et publikum. Der er desuden stort individuelt fokus på den enkelte elev, instruktørerne sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen. Hos Ahm Dance Studio er tryghed, sammenhold og venskaber det aller vigtigste – og vi har stort fokus på, at alle føler sig velkomne, føler sig trygge og opbygger nye venskaber.

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup
  • DM i Showdance

Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city, samt til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Dit barns tilstedeværelse til træning og konkurrencer er vigtig for hele holdet. Et godt samarbejde mellem jer forældre og instruktørerne er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer, opvisninger og træningslejre – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom disse. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 (uundværlig) holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Man skal hjælpe med at samle holdet til konkurrencer – eller uddelegere opgaverne til andre forældre på holdet. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det, så holdet kommer godt i mål.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

  • Kostumer: 500,-
  • Eventuelt rekvisitter: 100,-
  • 2 x træningslejr (Nummer 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 650,- Fra 8/10 kl. 14 til 9/10 kl. 12. Nummer 2: 5 timer uden forplejning = 300,-14/1 kl. 9-14. Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang
Dag

Torsdag

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Luna Søby‏‏‎ ‎, Mathilde Dohn‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Alder

9-12 år

Sal

Lille Sal

Mød din instruktør:

Mathilde

Jeg går meget op i, at der er god energi og godt humør i min undervisning samt seriøsitet og et godt sammenhold. Det vigtigste er, at man føler sig tryg på holdet, så man kan slå sig løs, og give den gas. Jeg møder altid op med et smil og godt humør, klar til at undervise i både Hip Hop, Showdance og Tik Tok Dance.

Mathilde Dohn, konkurrencedanser med 10 års erfaring indenfor Hip Hop og Showdance

Luna

For mig, er det super vigtigt, at alle har det sjovt, når de er til dans, men også at alle bliver set og hørt af deres danselærer. Jeg går også rigtig meget op i sammenhold. Det er endnu sjovere at være i danselokalet, hvis der grines en masse, og alle føler sig trygge ved hinanden.

Luna Søby, konkurrencedanser, danset siden hun var 7 år indenfor disco og showdance

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.