Spring til indhold

Little Mix

9-12
Onsdag , 17:30-18:30
Øvet / Meget øvet
Luna Søby‏‏‎ ‎, Mathilde Dohn‏‏‎ ‎
Lille Sal
3499,-

 

Obs! Det er stadig uvist, om al undervisning -herunder danseundervisning- fremover skal pålægges moms. Disse priser er derfor uden moms.

KONKURRENCEHOLD

Dette hold er et showdancehold for dig, der har meget danseerfaring, og som ønsker at tage din dans til højt niveau.

På Little Mix vil vi have fokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi til konkurrencerne skal udtrykke gennem vores dans og performance. Det hele understøttes desuden af musikken, kostumer, styling og evt. rekvisitter. Eleven vil lære masser af teknik, arbejde på smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt – som jo er det allervigtigste! På dette hold lærer eleverne også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling og hvordan vi optræder foran et publikum. Der er desuden stort individuelt fokus på den enkelte elev, instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

 • Kaufmann Cup
 • DM i Showdance

Holdet optræder desuden til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Et godt samarbejde mellem jer og instruktørerne er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og træningslejre. Deltagelse i træningslejre er obligatorisk og en forudsætning for at gå på holdet! Tjek derfor datoer herunder INDEN du tilmelder dig. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet.Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. Det forventes, at danseren deltager til konkurrencer – hver gang.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 uundværlig holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Holdlederen hjælper med at samle holdet inden de skal på scenen til konkurrencerne. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

 

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

 • Kostume og evt. rekvisitter: 800,-
 • 2 x træningslejr:
  – Nr. 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 700,- Dato: 17-18/11 – 2023
  – Nr. 2: 5 timer uden forplejning = 350,- Dato: 7/1-2024
 • Konkurrence-Hygge  (alle konkurrencehold samles til teambuilding, opvisning mm.): 125,- Dato: 3/12-2023
  (Begge træningslejre + Konkurrence-Hygge er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 110,- pr. gang
Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

,

Niveau

Øvet / Meget øvet

Alder

9-12

Sal

Lille Sal

Dag

Onsdag

Holdets instruktør er:

Luna Søby

INSTRUKTØR Dans gør mig glad Mit navn er Luna, og jeg er 17 år gammel. Til hverdag går jeg i gymnasiet og danser showdance her på Ahm Dance Studio. Jeg har danset, siden jeg var 7 år gammel. Jeg har danset disco på eliteniveau i mange år, og jeg har derfor deltaget i en masse…

Læs mere om Luna

Mathilde Dohn

INSTRUKTØR Jeg kan være mig selv 100% Mit navn er Mathilde, og jeg er 17 år gammel. Til hverdag går jeg på Randers Statsskole, og danser selv showdance her hos Ahm Dance Studio. Jeg startede med at danse, da jeg var 7, og har elsket det lige siden. For mig er dans det sted, hvor…

Læs mere om Mathilde
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.