Spring til indhold

LEVITATE

9-12 år
Tirsdag, 18:20-19:20
Øvet / Meget øvet
Instruktør: Helena Maria Brunhøj
Sal: Lille Sal
Pris: 2.900 for hel sæson

Tilmelding åbner d. 13. juni

KONKURRENCEHOLD – HIP HOP

Det kræver optagelse for at komme på dette hold. Du skal tilmelde dig vores audition, som foregår søndag d. 29. maj kl. 10:00 – 12:00 lige HER

OBS! OBS! OBS! Hvis du også danser på et andet konkurrencehold på Ahm Dance Studio, så får du 50% rabat på Levitate!

Vores Hip Hop konkurrencehold er for energiske danseglade drenge og piger i alderen 9-12 år som udgangspunkt til dig med nogen eller meget erfaring.

Vi kommer til at arbejde med alt fra grooves til basis trin, udstråling og holdets konkurrencedans. Vi danser til alt fra old school hiphop musik, til de nyeste hits. Der er fokus på både holdets – men også den enkelte elevs udvikling i løbet af sæsonen. ALLE elever bliver løftet i niveau efter et år i Helenas hænder! Eleverne vil også lære ALT hvad der er værd at vide om performance og hvordan man optræder foran et stort publikum.

I løbet af sæsonen skal holdet optræde til danseskolens julebal og afslutningsshow samt diverse konkurrencer. LEVITATE deltager i:

  • HHI
  • UDO
  • Cph-Open

Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers City.

Kom og vær med – bliv en vigtig del af vores skønne dansefamilie!

VIGTIGT! Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS

Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 (uundværlig) holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Man skal hjælpe med at samle holdet til konkurrencer mm. – eller uddelegere opgaverne til andre forældre på holdet. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

Extra udgifter da dette er et konkurrencehold:

  • Konkurrencetøj: 1000,-
  • 2 x træningslejr (Nummer 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 650,- Dato: 5/11 kl. 14 – 6/11 kl. 12. Nummer 2: 5 timer uden forplejning = 300,- Dato: 15/1 kl. 9-14. Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang
Alder

Dag

Tidspunkt

Stilarter

Instruktør

Niveau

Sal

Instruktør: Helena

Jeg har undervist on and off i 14 år – fra jeg var ca. 18 år og til nu. Jeg har undervist i Randers, København og Sydney. Udover at undervise har jeg medvirket i musikvideoer i Danmark, Malaysia og Australien og danset i liveshows i Taiwan, og Sydney. 

Helena Maria Brunhøj, har danset i 20 år i mange forskellige stilarter
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.