Spring til indhold

LEVITATE

9-12 år
Tirsdag, 18:20-19:20
Øvet / Meget øvet
Helena Maria Brunhøj‏‏‎ ‎
Lille Sal
Pris: 2.900 for hel sæson 


KONKURRENCEHOLD – HIP HOP

OBS! Det kræver optagelse for at komme på dette hold. Auditions afholdes igen til juni 2023. 

Vores Hip Hop konkurrencehold er for energiske danseglade drenge og piger i alderen 9-12 år som udgangspunkt til dig med nogen eller meget erfaring.

Vi kommer til at arbejde med alt fra grooves til basis trin, udstråling og holdets konkurrencedans. Vi danser til alt fra old school hiphop musik, til de nyeste hits. Der er fokus på både holdets – men også den enkelte elevs udvikling i løbet af sæsonen. ALLE elever bliver løftet i niveau efter et år i Helenas hænder! Eleverne vil også lære ALT hvad der er værd at vide om performance og hvordan man optræder foran et stort publikum.

I løbet af sæsonen skal holdet optræde til danseskolens julebal og afslutningsshow samt diverse konkurrencer. LEVITATE deltager i:

  • HHI
  • UDO
  • Cph-Open

Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers City.

Kom og vær med – bliv en vigtig del af vores skønne dansefamilie!

VIGTIGT! Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS

Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 (uundværlig) holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Man skal hjælpe med at samle holdet til konkurrencer mm. – eller uddelegere opgaverne til andre forældre på holdet. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

Extra udgifter da dette er et konkurrencehold:

  • Konkurrencetøj: 1000,-
  • 2 x træningslejr (Nummer 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 650,- Dato: 5/11 kl. 14 – 6/11 kl. 12. Nummer 2: 5 timer uden forplejning = 300,- Dato: 15/1 kl. 9-14. Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang
Alder

9-12 år

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

18:20-19:20

Stilarter

Konkurrencehold

Instruktør

Helena Maria Brunhøj‏‏‎ ‎

Niveau

Øvet / Meget øvet

Sal

Lille Sal

Mød din instruktør:

Helena

Jeg har undervist on and off i 14 år – fra jeg var ca. 18 år og til nu. Jeg har undervist i Randers, København og Sydney. Udover at undervise har jeg medvirket i musikvideoer i Danmark, Malaysia og Australien og danset i liveshows i Taiwan, og Sydney. 

Helena Maria Brunhøj, har danset i 20 år i mange forskellige stilarter

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.