Spring til indhold

LEVITATE

9-12 år
Tirsdag , 18:20-19:20
Øvet / Meget øvet
Simon Grouleff Bødker‏‏‎ ‎
Lille Sal

 


KONKURRENCEHOLD – HIP HOP

OBS! Det kræver optagelse for at komme på dette hold. Auditions afholdes igen til juni 2023. 

Vores Hip Hop konkurrencehold er for energiske danseglade drenge og piger i alderen 9-12 år som udgangspunkt til dig med nogen eller meget erfaring – bare du er klar til et højt niveau!

Vi kommer til at arbejde med alt fra grooves til basis trin, udstråling og holdets konkurrencedans. Vi danser til alt fra old school hiphop musik, til de nyeste hits. Der er fokus på både holdets – men også den enkelte elevs udvikling i løbet af sæsonen. ALLE elever bliver løftet i niveau i Simons hænder! Eleverne vil også lære alt hvad der er værd at vide om performance og hvordan man optræder foran et stort publikum.

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

 • CPH OPEN/ Kaufmann Cup
 • UDO

Holdet optræder desuden til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Et godt samarbejde mellem jer og instruktørerne er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger og opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og træningslejre. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. Det forventes, at danseren deltager til ALLE konkurrencerne.

OBS: Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 uundværlig holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til konkurrencetøj, konkurrencegebyrer mm. Holdlederen hjælper med at samle holdet inden de skal på scenen til konkurrencerne. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

 • Konkurrence tøj og sko: 1000,-
 • 2 x træningslejr:
  – Nr. 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 700,- Dato: 8/10 kl. 14 til 9/10 kl. 12.
  – Nr. 2: 5 timer uden forplejning = 350,- dato: 7/1-23 kl. 9-14.
  (Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-110,- pr. gang
Alder

9-12 år

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

18:20-19:20

Stilarter

Konkurrencehold

Instruktør

Niveau

Øvet / Meget øvet

Sal

Lille Sal

Mød din instruktør:

Simon

For at skabe et godt undervisningsmiljø, er det er vigtigt for mig at mine elever synes indlæringsprocessen er sjov. Så der skal være plads til fis og ballade, men vi skal også kunne være seriøse og fordybe os i en koreografi eller et trick.

Simon Grouleff Bødker, erfaren gymnast og hip-hop danser med 6 års erfaring som instruktør

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.