Spring til indhold

ICONS

9-12
Mandag , 17:25-18:25
Elite
Simon Grouleff Bødker‏‏‎ ‎
Lille Sal
3299,-

 


Obs! Det er stadig uvist, om al undervisning -herunder danseundervisning- fremover skal pålægges moms. Disse priser er derfor uden moms.
OBS: Dette hold kræver at du som danser skal gennem audition. Læs mere på vores audition side

*NYT* KONKURRENCEHOLD – HIP HOP

ICONS er vores allerførste børne elitehold i Hip Hop. Holdet er for dig der har en vis erfaring indenfor dans, og som har lyst til at udvikle dig personligt som danser, men også som en del af en dansegruppe. Undervisningen vil bestå af groove træning, undervisning af koreografi i forskellige genrer (break, waacking, oldschool, funk, house, fusion) performance og indlæring af holdets konkurrence koreografi. Kom og bliv en del af verdens bedste dansefamilie!

OBS! Hvis du samtidig går på et af vores andre konkurrencehold, så er der 50% rabat på dette hold!

Såååå… Drømmer du om at danse på virkelig højt plan sammen med andre dansere, der er ligeså dedikerede som dig? Har du lyst til at være en del af vores dansefamilie og stærke fællesskab på tværs af hold og alder? Har du lyst til at få en masse gode oplevelser, som du aldrig vil glemme? Så tilmeld dig audition – vi glæder os til at se dig!!!

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

 • Kaufmann Cup
 • UDO
 • HHI

Derudover opviser holdet til danseskolens julebal og afslutningsshow.

 

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans – og særligt elitehold. Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS

Tjek desuden vores kalender med alle vigtige datoer lige HER. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. OBS! Deltagelse i træningslejre er obligatorisk og en forudsætning for at gå på holdet! Tjek derfor datoer herunder INDEN du tilmelder dig. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 uundværlig holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til konkurrencetøj, konkurrencegebyrer mm. Holdlederen hjælper med at samle holdet inden de skal på scenen til konkurrencerne. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

 

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

 • Konkurrence tøj og sko: 1200,-
 • 2 x træningslejr:
  – Nr. 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 700,- Dato: 6 -7/10 – 2023
  – Nr. 2: 5 timer uden forplejning = 350,- Dato: 7/1 – 2024
 • Konkurrence-Hygge Alle konkurrencehold samles til teambuilding, opvisning mm.: 125,- Dato: 3/12-2023
  (Begge træningslejre + Konkurrence-Hygge er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 110,- pr. gang
Dag

Mandag

Tidspunkt

17:25-18:25

Stilarter

Hip Hop, Konkurrencehold

Instruktør

Niveau

Elite

Sal

Lille Sal

Alder

9-12

Holdets instruktør er:

Simon Grouleff Bødker

INSTRUKTØR Dansesalen er mit frirum Mit navn er Simon Grouleff Bødker, og jeg er 21 år gammel. Min baggrund ligger primært indenfor konkurrence og opvisnings gymnastik, hvor jeg har været gymnast siden jeg var en bette knejt og instruktør de seneste 6 år. Jeg har undervist i alle aldersgrupper, fra 6-årige drenge til 22-årige piger.…

Læs mere om Simon
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.