Icebreakers

Alder

8-12

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

16:00-17:00

Instruktør

Sofia Klein‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Lille Sal

Stilarter

Hip Hop

Halvsæson (Fra Jan-Maj)

Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

Vores hiphop hold “Icebreakers” er for energiske danseglade drenge og piger i alderen 8-12 år. Målet er at eleverne lærer alle de fedeste hip hop moves. Vi kommer til at arbejde med alt fra grooves til basis trin, performance og lære flere forskellige dansekoreografier. Vi danser til alt fra old school hiphop musik, til de nyeste hits – samtidig med at vi selvfølgelig har det rigtig sjovt!

I løbet af sæsonen skal holdet vise deres seje Hip Hop moves til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.

Kom og vær med og bliv en del af vores skønne dansefamilie!

Instruktører

Sofia Klein

Sofia Klein

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.