Spring til indhold

Hit Fit Kids

8-12 år
Mandag , 17:25-18:10
Begynder / Let øvet
Anine Nylander‏‏‎ ‎, Marie Ahm‏‏‎ ‎
Store Sal

 

Vores Hit Fit Kids timer er fyldt med simple og børnevenlige danse, hvor eleverne blot følger instruktørens bevægelser. Der er kun en kort gennemgang af trinene, så aktivitetsniveauet er højt og børnene får virkelig rørt sig!

Man kan sammenligne det lidt med spillet alle kender ”Just Dance”.

I løbet af ugerne bliver der stille og roligt sat flere bevægelser på og der kommer nye danse til. Musikken vil være en masse skønne hits, som de kender fra hverdagen, krydret med lidt ældre sange, som har hittet hos børn i flere generationer.

Alle kan være med på en Hit Fit Kids time – uanset om du har danset før eller ej!

Fordelene ved Hit Fit Kids er, at børnene oplever en sund og super sjov måde at bevæge sig på. Deres kondition forbedres, samtidig med at de så småt begynder at opbygge muskler, stimulerer balancen, deres smidighed, koordination, kropsholdning og kropsbevidsthed. En ekstra bonus er, at børnenes hukommelse øges når de danser, samtidig med, at de opnår en bedre reaktionsevne.

Hit Fit Kids får også mulighed for at deltage i forskellige opvisninger i løbet af sæsonen. Både forskellige steder i Randers samt til danseskolens julebal og afslutningsshow.

“Jeg synes, det er virkelig sjovt at danse Hit Fit og Marie er bare den bedste danselærer. Jeg glæder mig altid til om mandagen, for man ved aldrig hvad Marie finder på, men det er altid noget sjovt”!

-Liva, elev på Hit Fit Kids

 

Alder

8-12 år

Dag

Mandag

Tidspunkt

17:25-18:10

Instruktør

,

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Store Sal

Stilarter

Hit Fit

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.