Fyldt hold - tilmeld venteliste

Levitate

Fyldt hold - tilmeld venteliste

9-12 år
Tirsdag, 18:30-19:30
Øvet / Meget øvet
Instruktør: Helena Maria Brunhøj

KONKURRENCEHOLD

(LUKKET – vi afholder ny audition til næste sæson 22/23)

Vores Hip Hop konkurrencehold er for energiske danseglade drenge og piger i alderen 8-12 år som udgangspunkt til dig med nogen eller meget erfaring.

Vi kommer til at arbejde med alt fra grooves til basis trin, udstråling og holdets konkurrencedans. Vi danser til alt fra old school hiphop musik, til de nyeste hits. Der er fokus på både holdets – men også den enkelte elevs udvikling i løbet af sæsonen. ALLE elever bliver løftet i niveau efter et år i Helenas hænder! Eleverne vil også lære ALT hvad der er værd at vide om performance og hvordan man optræder foran et stort publikum.

I løbet af sæsonen skal holdet vise deres seje Hip Hop moves til danseskolens julebal og afdansningsbal. Det er altid super sjovt at vise sin familie hvad man har lært, og vi holder en kæmpe fest!

Derudover vil holdet deltage i Kaufmann Cup og Danmark Danser. Derudover optræder holdet både til julebal og afdansningsbal. Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city. Vi afholder desuden to obligatoriske træningslejre med overnatning i løbet af sæsonen. Det forventes desuden at eleverne deltager i alle konkurrencer.

Kom og vær med og bliv en del af vores skønne dansefamilie!

Forældreforventninger: Din familie skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer og opvisninger. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtigt – for hele holdet. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her.

Alle vores konkurrencehold har 1-2 holdledere, som står for indsamling af penge til kostumer, bestilling af tøj mm. Selvfølgelig med hjælp fra os.

Extra udgifter da dette er et konkurrencehold:

  • Der skal desuden påregnes:

    • Kostumer og rekvisitter: max 1000,-

    • 2 x træningslejr (inkl. aftensmad, overnatning og morgenmad): 500,- pr gang

    • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang

    • (Valgfrit men anbefales) 400,- til hold-hoodie med eget navn på

*Bemærk: Hvis samme danser tilmeldes flere hold, har søskende på andre hold eller der betales for et helt år, opnås der rabat.

Alder

Dag

Tidspunkt

Holdtype

Instruktør

Niveau