Spring til indhold

Girly Hip Hop

13-17 år
Tirsdag, 19:30-20:30
Øvet / Meget øvet
Instruktør: Helena Maria Brunhøj
Sal: Store Sal
Pris: 2.400 for hel sæson

Tilmelding åbner d. 13. juni

Som navnet antyder, så er det en feminin dansestil – som er utrolig populær blandt de unge. Stilarten er cool og minder om dét, du ser i musikvideoer fra bl.a. Britney, Jennifer Lopez, Beyonce og mange andre Power Women.

Grund trinene stammer fra hiphop, men girly style har også rødder fra dancehall og vogue. Timerne er fyldt med GIRLPOWER, masser af smil, og danseglæde. Du lærer desuden alt om attitude og kropsholdning og hvordan man performer.

Helena er en erfaren underviser, og hun glæder sig til at lære pigerne en masse fede koreografier. Girly hip hop er meget populært og eftertragtet blandt de unge piger. Gennem fællesskabet, koreografierne og danseglæden vokser selvværdet og livsglæden. Det er fantastisk at se, hvordan pigernes selvtillid vokser henover en sæson, og hvordan de føler sig mere og mere sikre i at bruge kroppen og bevæge sig sikkert til musikken.

Holdet optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow. Derudover vil vi i årets løb få flere muligheder for at optræde forskellige steder i Randers City.

Alder

Dag

Tidspunkt

Stilarter

Instruktør

Niveau

Sal

Instruktør: Helena

Jeg har undervist on and off i 14 år – fra jeg var ca. 18 år og til nu. Jeg har undervist i Randers, København og Sydney. Udover at undervise har jeg medvirket i musikvideoer i Danmark, Malaysia og Australien og danset i liveshows i Taiwan, og Sydney. 

Helena Maria Brunhøj, har danset i 20 år i mange forskellige stilarter
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.