Spring til indhold

ENERGY

9-12 år
Onsdag, 18:10-19:40
Elite
Marie Ahm‏‏‎ ‎
Store Sal
Pris: 3.900 for hel sæson

Det kræver optagelse for at komme på dette hold. Auditions afholdes igen til juni 2023. 

*NYT* ELITE SHOWDANCE KONKURRENCEHOLD

”Energy” er vores allerførste elitehold for børn. Holdet træner meget intensivt hver onsdag: Først en fælles tekniktime (link til teknikhold) med vores instruktør Tine og vores nye junior elite showdancehold INFINITY. Senere på dagen trænes der på deres holddans sammen med Marie. Her øves der primært på sæsonens konkurrencedans, som vi skal ud og konkurrere med til en masse konkurrencer i foråret 2023. Vi deltager i Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup
  • Cph-Open
  • DM i Showdance

Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city, samt til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Drømmer du om at danse på højt plan sammen med andre dansere, der er ligeså dedikerede som dig? Har du lyst til at være en del af vores dansefamilie og stærke fællesskab på tværs af hold og alder? Har du lyst til at få en masse gode oplevelser, som du aldrig vil glemme? Så glæder vi os til at se dig til audition!

OBS: Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS

Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

  • Kostumer: 1000,-
  • Eventuelle rekvisitter: 200,-
  • 2 x træningslejr (Nummer 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 650,- Dato: Fra 29/10 kl. 14 til 30/10 kl. 12. Nummer 2: 5 timer uden forplejning = 300,- Dato: 8/1 kl. 8 – 13. Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang
Alder

9-12 år

Dag

Onsdag

Tidspunkt

18:10-19:40

Stilarter

Konkurrencehold

Instruktør

Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Elite

Sal

Store Sal

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.