DanceFit Børn

Alder

8-12

Dag

Mandag

Tidspunkt

18:10-18:55

Niveau

Alle Niveauer

Sal

Store Sal

Stilarter

Motionsdans

Halvsæson (Fra Jan-Maj)

Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

Vores DanceFit børnetimer er fyldt med simple og børnevenlige danse, hvor eleverne blot følger instruktørens bevægelser. Instruktøren laver kun en kort gennemgang af trinene, og så følger eleverne med – så aktivitetsniveauet er højt og børnene får virkelig rørt sig! Man kan sammenligne det lidt med spillet alle kender ”Just Dance”.

Som ugerne skrider frem får de lært flere og flere danse og koreografier, alt sammen i højt tempo. Musikken vil være en masse skønne hits, som de kender fra hverdagen, krydret med lidt ældre sange, som har hittet hos børn i flere årtier. Alle kan være med på en DanceFit time – uanset om du har danset før eller ej!

DanceFit er en sund og super sjov måde at få bevæget sig på. Konditionen forbedres, musklerne opbygges, balancen stimuleres – kropsholdning og koordination forbedres og børnene udvikler større kropsbevidsthed. Vidste du i øvrigt at hukommelsen øges, når man danser? Det gælder i øvrigt alle aldersgrupper.

Holdet optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers, det er selvfølgelig frivilligt om man vil deltage.

Instruktører

Freja Nørgaard Jensen

Freja Nørgaard Jensen

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.