Spring til indhold

Boyz Only

7-10
Mandag , 17:20-18:10
Begynder / Let øvet
Simon Grouleff Bødker‏‏‎ ‎
Lille Sal

 

Fra nu til 21. maj
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Tillæg
Rabatter
Samlet Pris

Helt nyt og mega fedt Hip Hop hold KUN for de sejeste drenge i Randers!

Kom og giv den gas sammen med vores instruktør Simon – han vil lære jer nogle fede koreografier med de sejeste og nyeste moves. I kommer til at danse til nogle af de populære hits, som I helt sikkert kender. Vi starter med at lære basic grundtrin og grooves samt breakdance og små tricks på gulvet. I vil øve jer på at optræde for hinanden og Simon vil lære jer ALT hvad der værd at vide om udstråling/ performance – og hvordan man med selvtillid kan optræde for et publikum.

Hos Ahm Dance Studio lægger vi stor vægt på at det skal være både lærerigt men også sjovt at danse. Vi dyrker sammenholdet og venskabet mellem børnene på holdet – men også på tværs af danseskolen. Så har du en dreng, der har lyst til at danse og blive en del af en varm og kærlig dansefamilie, så er dette det rette sted. Boyz Only holdet er fuld af fantastisk energi og højt tempo – og masser af sjov mellem drengene og instruktøren. Holdet har desuden mulighed for at optræde til danseskolens julebal samt afslutningsshow – ligesom der flere gange årligt er mulighed for forskellige opvisninger i Randers, for dem der har lyst. Det er altid sjovt at få lov at vise familie og venner alle de seje moves, man har lært.

Ses vi?😎

Dag

Mandag

Tidspunkt

17:20-18:10

Stilarter

Breakdance, Hip Hop

Instruktør

Niveau

Begynder / Let øvet

Alder

7-10

Sal

Lille Sal

Mød din instruktør:

Simon

For at skabe et godt undervisningsmiljø, er det er vigtigt for mig at mine elever synes indlæringsprocessen er sjov. Så der skal være plads til fis og ballade, men vi skal også kunne være seriøse og fordybe os i en koreografi eller et trick.

Simon Grouleff Bødker, erfaren gymnast og hip-hop danser med 6 års erfaring som instruktør

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.