Spring til indhold

Ballet

8-14 år
Onsdag, 17:05-17:55
Begynder / Let øvet
Instruktør: Tine Andersen
Sal: Lille Sal
Pris: 2.400 for hel sæson

Tilmelding åbner d. 13. juni

Har du en lille ballerina gemt i maven eller kunne du tænke dig at blive en endnu dygtigere danser end du allerede er?

Ballet danner grundstammen i de fleste former for dans og vil fremme din danseteknik, styrke, holdning og smidighed. Eleven vil lære alt om de grundlæggende teknikker indenfor ballet. Lektionerne vil typisk starte med grundøvelser ved barren, derefter vi vil lave øvelser og små trinsammensætninger over gulvet.

Vi vil ligeledes øve på en lidt længere koreografi, som vi kan blive rigtig dygtige til, så vi kan vise den til danseskolens julebal og afslutningsshow. Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city.

Anbefaling til tøj, sko og hår: Almindeligt træningstøj (ingen bare maver). Strømper er fint, ellers anbefaler vi et par bløde balletsko i canvas, med splitsål. De kan købes i balletbutikker online – men de findes også på diverse “kina-sider” og e-bay. Håret må ikke være løst – så hestehale eller knold.

 

Alder

Dag

Tidspunkt

Instruktør

Niveau

Sal

Stilarter

Instruktør: Tine Andersen

Når kroppen bevæger sig i takt med musikken, er der ikke andet end lige netop det, der eksisterer og det er den oplevelse, jeg gerne vil give mine elever med fra min undervisning. I min undervisning er det vigtigt for mig, at alle føler sig set og at alle føler de kan følge med. Jeg ønsker at se mine elever vokse, dansemæssigt og personligt.

Tine Andersen, har undervist i dans siden hun var 13 år og mange års erfaring med jazz, showdance og sportsdans/ballroom
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.