Velkommen til vores dansefamilie

Program for sæson
23-24

Vi tilbyder hele 36 forskellige hold! Stilarter som Hip Hop, Showdance, Contemporary og MGP dans i børnehøjde. Både til nybegynderen og den meget erfarne danser . Kort sagt, vi har hold der passer til alle – både børn, teens og voksne!

En danseskole med tid til den enkelte danser

Da jeg startede danseskolen, var det vigtigste for mig at skabe en hyggelig danseskole med plads til alle – fra nybegynderen til den meget erfarne danser. Et sted, hvor alle dansere føler sig set og hørt og med stor fokus på fællesskabet. Min mission er lykkes og i dag har vi verdens bedste dansefamilie!

Hvis du er nysgerrig på at komme ind i danseverdenen, så er du altid velkommen til at komme forbi til en prøvetime hos os ♥️

Marie Ahm
Indehaver & Instruktør

Kommende workshops

ELITE JUNIOR SHOWDANCE WORKSHOP MED LUNA & MATHILDE ⛔️ DENNE ER UDSOLGT⛔️  ❗️MEN! Vi har oprettet en ekstra workshop samme dag fra kl. 20-21:30 samme dag!❤️ Tilmeld dig her: https://ahmdance.dk/hold/events/ekstra-elite-junior-showdance-workshop-m-luna-mathilde/ Der har været stor efterspørgsel…

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.